Thema’s

collage-2015-05-06

Kinderfeestjes

home-sub-kids-party2Weg is Weg heeft alles voor in huis voor de leukste kinderfeestjes. In onze winkel hebben we een ruim assortiment aan kinderkostuums. Wij hebben een grote voorraad verkleedkleding voor alle leeftijden.

Van piraten en prinsessenoutfits tot kinderkostuums voor een Bumba of Nijntjefeest. Uiteraard hoef je hiervoor niet naar onze fysieke winkel te komen, alles is ook online te bestellen in onze webshop. Heb je speciale wensen voor een kinderfeestje?

Kom dan langs bij Weg is Weg, wij denken graag met je mee om een geslaagd en onvergetelijk kinderfeestje te organiseren.

Verjaardagen

home-sub-wedding-decorationsBen je op zoek naar versieringen voor een bruiloft? Wij hebben een zeer groot assortiment aan witte confetti, partypoppers, witte slingers, ballonnen en nog veel meer.

Daarnaast kun je in onze feestwinkel ook uitstekend terecht voor alle accessoires voor een geslaagde verjaardag. In onze winkel hebben wij leeftijdsvlaggenlijnen, leeftijdsballonnen, Sarah en Abraham spullen, gekleurde confetti en confetti shooters, feesthoedjes, toeters en nog talloze leuke kostuums en accessoires voor een verkleed partij.

Bruiloften

home-sub-wedding-decorationsIn onze winkel en webshop vind je een uitgebreid assortiment verjaardagsartikelen. Wil je iemand verassen (gewild of niet) met enorme Sarah of Abraham spullen?

In onze winkel aan de Groene Hilledijk 237a in Rotterdam hebben wij leeftijdsvlaggenlijnen, leeftijdsballonnen, Sarah en Abraham spullen, gekleurde confetti en confetti shooters, feesthoedjes, toeters en nog talloze leuke accessoires voor een verkleed partij.

Zo weet je zeker dat je een geslaagd feestje kan vieren.

Thema’s

home-sub-halloween-party-33Halloween: In het laatste weekend van oktober veranderd Nederland in een waar halloween landschap. U kunt u bij ons terecht voor kostuums, pruiken, echte heksen bezems, nep bloed, tanden, schmink, hoeden, Halloween slingers, ballonnen, maskers en nog veel meer.

Valentijnsdag: Weg is Weg is de meest romantische feestwinkel van Amsterdam. In onze winkel aan de Rozengracht én in onze webshop vind je een groot assortiment romantische Valentijnsdag accessoires.

Carnaval: Carnaval 2015 begint natuurlijk bij dé carnavals winkel van Rotterdam: Weg is Weg.  Zoals gewoonlijk hebben wij een groot assortiment op voorraad en jpuw speciale wensen worden na bestelling direct verzonden.